lijntje met ster logo Peelkalkoen

Kalkoen: vaker doen!

Dagenlang smullen van het vlees van uw Peelkalkoen, dat kan gemakkelijk! Want ook de restjes die overblijven na het kerstdiner kunnen uitstekend gebruikt worden op een heerlijke sandwich of salade. Met het bereiden van de kalkoen kunt u sowieso lekker experimenteren. Van de saus tot de lekkerste vulling: kalkoen is nooit saai.

Voor het gemak sturen we een eenvoudige bereidingswijze mee met onze Peelkalkoenen. Op die manier heeft u de garantie dat u iets lekkers op tafel zet. Dit is echter slechts één van de vele manieren om een kalkoen klaar te maken. Op deze pagina delen we enkele van onze favoriete recepten. Van een hele kalkoen tot de restjes. En van de vulling tot de saus. Houd er voor u aan de slag gaat wel rekening mee dat onze kalkoenen deels bevroren worden geleverd (als deze verzonden worden) en nog zo’n 48 uur nodig hebben om volledig te ontdooien. Kook ze!

Gevulde Peelkalkoen

Ragout van restjes kalkoen

Peelkalkoen De Beejekurf

Gordon Ramsay’s Kerstkalkoen

Kalkoen in braadzak

Peelkalkoen op de green egg barbeque

Gevulde Peelkalkoen

Ragout van restjes kalkoen

Peelkalkoen De Beejekurf

Gordon Ramsay’s Kerstkalkoen

Kalkoen in braadzak

Peelkalkoen op de green egg barbeque