lijntje met ster logo Peelkalkoen

De Peelkalkoen: een origineel kerstpakket en relatiegeschenk

Het is een jaarlijks terugkerend ritueel: het zoeken van een geschikt kerstpakket of relatiegeschenk. U wilt niet afgezaagd uit de hoek komen en iets geven dat afwijkt van de middelmaat. Best een opgave. Dit jaar kunt u die zorgen een jaartje in de ijstkast parkeren, want wij bieden u de perfecte oplossing. Wat is er unieker én lekkerder dan het krijgen van een kalkoen die eenvoudig zelf bereid kan worden? Over dit cadeau wordt garandeert gepraat en zal de ontvanger laten watertanden.

Een kalkoen in de vorm van een coupon of cadeaubon

Bij Peelkalkoen bieden we u de mogelijkheid om een kerstkalkoen te bestellen in de vorm van een gepersonaliseerde coupon. De ontvanger kan deze fraai vormgegeven persoonlijke cadeaubon bij ons verzilveren, waarna wij de kalkoen laten bezorgen op een geschikt moment.

Fraai vormgegeven gepersonaliseerde cadeaubon bij ons bestellen

Peelkalkoen cadeaubon, kadobon, voucher, voorbeeld, kan gepersonaliseerd worden met logo en of bedrijfsnaam en boodschap, bedrag vrij te kiezen

Ook voor particulieren!

Wil je er zeker van zijn dat je dit jaar zo’n heerlijke Peelkalkoen op het menu kunt zetten met Kerst? Snappen we! Daarom kunt u als particulier de Peelkalkoen natuurlijk ook gewoon bestellen. Zo heeft u de garantie dat u uw familie iets lekkers en unieks voor kunt schotelen met de feestdagen.

Bestellen

Wilt u uw personeel eens een écht uniek kerstpakket schenken, of wilt u op zoek naar een relatiegeschenk dat allesbehalve doorsnee is? Bestel bij ons een mooi verpakte cadeaubon en geef een Peelkalkoen cadeau! Ook ideaal voor particulieren die met Kerst een feestmaal op tafel willen zetten.