1 Peelkalkoen
50 boter
300 gram kalfsgehakt
5 sneetjes wit brood (of ±100 gr paneermeel)
1 ei
1 takje salie
80 gram gedroogde abrikozen
5 tenen knoflook
3 uien
Peper en zout
Nootmuskaat
Recept de gevulde Peelkalkoen
150 gr ontbijtspek of pancetta
4 stengels bosui
2 wortelen
Geraspte schil van 1 citroen
Handjevol selderijblad
Olijfolie
Pakje ongezouten roomboter (250 gr)
1 sinaasappel
1 liter kippen of gevogeltefond
2 eetlepels bloem
1 Peelkalkoen
50 boter
300 gram kalfsgehakt
5 sneetjes wit brood (of ±100 gr paneermeel)
1 ei
1 takje salie
80 gram gedroogde abrikozen
5 tenen knoflook
3 uien
Peper en zout
Nootmuskaat
150 gr ontbijtspek of pancetta
4 stengels bosui
2 wortelen
Geraspte schil van 1 citroen
Handjevol selderijblad
Olijfolie
Pakje ongezouten roomboter (250 gr)
1 sinaasappel
1 liter kippen of gevogeltefond
2 eetlepels bloem